Πρόκειται ουσιαστικά για τη μεταφορά του www.kemanakh.blogspot.com στο wordpress, το οποίο βρίσκω πιο εύχρηστο. Όπως κι εκεί, έτσι κι εδώ, η θεματολογία θα είναι μεταφυσική, γύρω από θέματα που αρχίζουν να ενδιαφέρουν ολοένα και περισσότερο κόσμο.
Στο ιστολόγιο αυτό προσπαθούμε να μεταφέρουμε ακριβείς κατά το δυνατόν πληροφορίες, δηλαδή γνώσεις που έχουμε ελέγξει, διαφορετικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δηλώσουμε ότι δεν διαθέτουμε γνώσεις, άρα και μεταφέρουμε απόψεις με κάθε επιφύλαξη. Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή των αναγνωστών μέσω του σχολιασμού είναι εξαιρετικά απαραίτητη έως και διαφωτιστική πολλές φορές, καθώς το ιστολόγιο αυτό δεν διεκδικεί κανένα αλάθητο και δεν διακρίνεται από καμία τέτοια αλαζονία – αυταπάτη. Παρ’ όλα αυτά, όπου εντοπίζεται παραπληροφόρηση, το επισημαίνουμε είτε είναι συνειδητή είτε ασυνείδητη, διότι ο χώρος της εναλλακτικής σκέψης είναι γεμάτος από ένα σωρό σκοπιμότητες, με τις οποίες δεν έχουμε καμία σχέση, καθώς δεν εξαρτώμαστε από αυτές κατά κανέναν τρόπο.
Εν πάσει περιπτώσει, αν ο αναγνώστης βρει κάποιο μικρό έστω φως στις αναζητήσεις του, αν έρθει σε επαφή με απόψεις ικανές να τον κάνουν να επιθυμεί διακαώς την εξέλιξη της ψυχής του ή να τον βοηθούν σε αυτές, τότε ο σκοπός του ιστολογίου αυτού θα έχει εκπληρωθεί σε ικανό βαθμό. Σε κάθε περίπτωση, καλή σας διασκέδαση.

Advertisements