710_serge_sunne-the_initiation-1995Αγαπημένοι μου φίλοι, είναι πλέον αντιληπτό στον οποιονδήποτε άνθρωπο πως βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο όπου πολλά πρόκειται να αλλάξουν. Ας είστε βέβαιοι πως όλα βαδίζουν προς το Καλό και όλα έχουν ένα σκοπό που συμβαίνουν. Μέσα από τις στάχτες της θλίψης είναι που ανθίζει το άνθος του Καλού. Η Εξέλιξη προχωράει και το ρεύμα της μας παρασύρει όλους. Το φοβόμαστε, γιατί οι περισσότεροι δεν το κατανοούμε. Ας είστε βέβαιοι πως μέσα από θύελλες και τρικυμίες μας οδηγεί σε ασφαλή νερά.
Τα πράγματα είναι ταραγμένα, το βλέπετε τριγύρω σας και οι αναταραχές θα συνεχιστούν. Τα χρόνια τουλάχιστον έως το 2025 θα φέρουν πολλά και θα στερήσουν επίσης πολλά από όσα γνωρίζατε. Η σκακιέρα είναι στημένη από παλιά και τα πιόνια της κινούνται έντονα αυτό τον καιρό καθώς η 7η Ακτίνα επιδρά ολοένα και περισσότερο. Μέσα από τη θλίψη θα προβάλει η χαρά και κανείς δεν θα είναι αμέτοχος σε αυτήν. Ας έχετε ελπίδα διότι δεν θα σας απογοητεύσει. Ας έχετε Αγάπη γιατί από αυτή δομούνται τα σύμπαντα και όταν ο καιρός έρθει θα αναγνωριστεί ως η μοναδική δύναμη. Κι όμως, η Αγάπη είναι που λείπει από έναν κόσμο που δίνει σημασία στο οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτή κι ακόμη και όταν της δίνει, είναι στην ουσία μια παρερμηνευμένη αγάπη που προκαλεί περισσότερα προβλήματα. Όμως η ανάγκη της Αγάπης είναι ουσιαστική και επιτακτική. Πάντοτε ήταν και θα εξακολουθήσει να είναι τα χρόνια που έρχονται.
Ας στραφούμε όλοι προς τα μέσα. Ας προσπαθήσουμε να γνωρίσουμε τους εαυτούς μας γιατί έτσι θα κατανοηθούν και τα Επάνω, των οποίων είμαστε αντανάκλαση. Ας κατανοήσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μας χωρίζει, γιατί όλοι είμαστε Μία Ψυχή. Ας προχωρήσουμε με μικρά αλλά σίγουρα βήματα γιατί είναι πιο ασφαλή και οδηγούν στο σκοπό με σιγουριά και βεβαιότητα. Ας μη βρίσκουμε άλλους λόγους να χωριζόμαστε, γιατί τέτοιοι λόγοι αντικειμενικά δεν υπάρχουν. Το τραπέζι είναι στρωμένο και υπάρχουν θέσεις για όλους. Ας μη γυρίσουμε την πλάτη στο Κάλεσμα γιατί προς αυτό στρέφεται ολόκληρη η ύπαρξή μας. Ας μη δίνουμε σημασία στο εάν υπάρχουν ufo, στο τί είναι τα ξωτικά, στο εάν υπάρχει Θεός και Ζωή μετά Θάνατον. Ας ασχοληθούμε με την ψυχή μας που τα γνωρίζει καλά αυτά και περισσότερα ακόμη. Ας προσπαθήσουμε να ακούσουμε την εσωτερική φωνή που ξέρει καλά τι λέει και γιατί το λέει και ας εμπιστευτούμε ότι τα βήματά μας οδηγούν στην ενοποίηση, καθώς παρακινούνται από περιοχές που ο ανθρώπινος εγκέφαλός μας προς το παρόν δεν μπορεί να αντιληφθεί αλλά θα το κάνει όταν έρθει η ώρα. Ας μην αφήνουμε τη ζωή μας να ορίζεται από τις διάφορες μαντείες, ας μη διέπεται ο εαυτός μας από εγωϊκά κίνητρα αλλά ας κατανοήσουμε ότι είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε ανιδιοτελώς, με όλες τις τεράστιες δυνάμεις που διαθέτουμε.
Σας ακούγονται ουτοπικά όλα αυτά. Ναι, διότι έτσι μας έμαθαν, έτσι μας δίδαξαν, έτσι παρατηρούμε ότι επιβιώνει κανείς στον κόσμο όπως τον φτιάξαμε. Ξέρουμε καλά όμως που έχει οδηγήσει όλη αυτή η «φιλοσοφία», την έχουμε δοκιμάσει, την έχουμε ζήσει. Τη θέλουμε άλλο; Ας την αλλάξουμε, μπορούμε κι ας μας λένε το αντίθετο. Ο κόσμος αλλάζει, σε πείσμα όλων εκείνων που τον θέλουν ίδιο και αλλάζει προς το καλύτερο, προς μεγάλη λύπη εκείνων που αντιτίθενται και νιώθουν ότι οι προσωρινές τους νίκες τους επιβεβαιώνουν. Υπάρχει μεγάλη Εσωτερική αλήθεια στο «ο Θεός αργεί αλλά δεν λησμονεί» έστω και αν οι άνθρωποι μετέτρεψαν το Θεό τους σε ένα ανθρώπινο κακέκτυπο. Οι πλάνες θα διαλυθούν με τη δική μας βοήθεια, με τον προσωπικό και συλλογικό αγώνα μέσα από τη δύναμη της πραγματικής Αγάπης και οι σύμμαχοί μας είναι πολλοί και ισχυροί.
Αγάπη δείξτε και Αγάπη θα σας δειχτεί. Δείξτε την μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητές σας και βαθμιαία ένα ένα τα πέπλα θα πέφτουν και όλο και κάτι νέο θα σας αποκαλύπτεται.

Advertisements