Μια επιπλέον απόδειξη του ότι η διάκριση των φύλων είναι επίπλαστη, αποτέλεσμα και χαρακτηριστικό της Μάγια, βρίσκεται στην ανάπτυξη του εμβρύου, όπως τη διδάσκει η ιατρική επιστήμη. Γνωρίζετε πως το έμβρυο, στα αρχικά στάδια της ανάπτυξής του δεν είναι ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό και μάλιστα το τελευταίο διαφοροποιείται αργότερα από το πρώτο. Έτσι λοιπόν, στον κατάλληλο χρόνο, το θηλυκό γένος θα είναι και το τελευταίο που θα εξαφανιστεί, μιας και οι άνθρωποι εκείνης της περιστροφής «ούτε γαμούσιν ούτε εκγαμίζονται αλλ’ ως άγγελοι Θεού εν ουρανώ εισί». Ακόμη και αυτό το ισχυρίζεται ή το υποθέτει η επιστήμη σας και μια αμυδρή και μικρή απόδειξη βρίσκεται παντού γύρω σας, καθώς θα πρέπει να παρατηρείτε αυτό που ο πολύς κόσμος λέει: ότι σταδιακά τα φύλα χάνουν τη διαφορετικότητά τους. Αυτό που σε εσάς όμως χαρακτηρίζεται ως συμφορά και κατάπτωση εγώ το λέω Σύνθεση και Ενοποίηση. Σκεφτείτε το λίγο και συγκρίνετέ το με την επιστήμη σας. Οι ομοφυλόφιλοι δειλά δειλά και πολύ πρωτόγονα προς το παρόν εκφράζουν αυτή την αρχή, με τρόπους που σε εσάς προκαλούν το γέλιο ή την οργή αλλά σε άλλα πεδία αυτό θεωρείται Εξέλιξη, τουλάχιστον στην μορφή που τελικά θα καταλήξει και όχι ακριβώς με τον τρόπο που ασκείται σήμερα. Δείτε τα σχέδια των πρωτόγονων ανθρώπων στις σπηλιές και συγκρίνετέ τα με τα έργα Τέχνης του σήμερα: οι ομοφυλόφιλοι προς το παρόν σχεδιάζουν σαν πρωτόγονοι αλλά όλοι μαζί στο μέλλον είστε προορισμένοι να δημιουργήσετε Τέχνη που προς το παρόν δεν φαντάζεστε. Στο χρονικό σημείο στο οποίο αναφέρομαι, για την ακρίβεια δεν υπάρχει διάκριση Τέχνης, Επιστήμης, Θεολογίας, Φιλοσοφίας: όλα είναι Ένα και αλληλοσυμπληρώνονται. Θα σας κάνει εντύπωση αν σας ειπωθεί ότι τότε η Θεραπεία θα ασκείται από ένα συνδυασμό των παραπάνω, εμποτισμένο στη δύναμη της Αγάπης; Ήδη στις μέρες σας έχουν κάνει την εμφάνισή τους μορφές ψυχικής θεραπείας που στηρίζονται στη μουσική, τη χειροτεχνία, το θέατρο. Αναφέρομαι προφανώς στις διάφορες μορφές αποκατάστασης που καλούνται μουσικοθεραπεία, δραματοθεραπεία, εργοθεραπεία και ευρέως αναπτύσσονται. Στο μέλλον θα αναπτυχθούν στο έπακρο και θα στηριχτείτε ολοένα και λιγότερο στις χημικές ουσίες και τις χειρουργικές επεμβάσεις καθώς θα θεραπεύεστε με τρόπους σαναυτούς που προανέφερα, στην πιο ολοκληρωμένη και συνθετική τους μορφή. Και με αυτά που ειπώθηκαν προ ολίγου θα πρέπει να αρχίσετε να κατανοείτε το λόγο για τον οποίο οι ομοφυλόφιλοι πατροπαράδοτα θεωρούνται ως σχετικοί με τις Τέχνες και τη Διανόηση: υποσυνείδητα (για να το εκφράσω με όρους της επιστήμης σας) βαδίζουν προς τη Θεραπεία. Τη δική τους και των άλλων.
Λέγοντας «θεραπεία» των ομοφυλοφίλων δεν εννοώ το ότι θα φτάσουν σε ένα σημείο της ζωής τους που θα επιλέξουν συντρόφους του αντίθετου φύλου. Αυτό μάλλον θα πρέπει να το θεωρείτε αδύνατο στην παρούσα τους ενσάρκωση. Αναφέρομαι όμως στη σωστή κατανόηση του σεξ και της δύναμης της οποίας αυτό αποτελεί αντανάκλαση. Αναφέρομαι στην ευθυγράμμιση των κατώτερων φορέων με την επισκιάζουσα Ψυχή
και την υποταγή της προσωπικότητας σε Αυτήν. Ας μην είναι σίγουροι οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας πως «αρσενοκοίται ουκ εισέλθουσι εν τη Βασιλεία των Ουρανών». Και, αλήθεια, ας σταματήσουν με τη βοήθειά μας να παιανίζουν τα χωριστικά μέρη των επιστολών του Παύλου αλλά ας σταθούν στα πραγματικά εμπνευσμένα. Διότι σε ένα άλλο σημείο ακόμη και ο ίδιος παραδέχεται πως «δικαιοσύνη δε Θεού δια πίστεως Ιησού Χριστού εις πάντας και επί πάντας τους πιστεύοντας». Και είναι σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας αυτών των εκπροσώπων που οι ομοφυλόφιλοι, οι υιοί του Θεού βουτούν τόσο βαθιά στην αθεϊα, την αστρική θυμαπάτη και τη νοητική πλάνη διότι αυτοτιμωρούνται καθώς πιστεύουν πως είναι καταραμένοι. Αλοίμονο! Εάν είχατε μάτια θα βλέπατε πως κάθε φορά που ένας εξ αυτών και άλλων πολλών υποπίπτει και ουδείς βρίσκεται να τείνει χείρα βοηθείας, ένας Ντέβα, σταλμένος από τον ίδιο τον Βοδισάτβα του απλώνει το χέρι της Αγάπης. Εσείς γιατί κυκλοφορείτε με τα χέρια στις τσέπες; Θεωρείτε πως είστε περισσότερο άξιοι της Αγάπης ένεκα των σεξουαλικών σας επιλογών; Θεωρείτε πως είστε παραδείγματα προς μίμηση; Οι Εβραίοι είχαν τη στοιχειώδη αυτογνωσία να μη σηκώσουν το λίθο κατά της γυναίκας. Ας μη σηκώνετε κι εσείς τους λίθους της κατάκρισης και της χωριστικότητας. Σηκώστε την πνοή της Αγάπης και να είστε σίγουροι πως εκείνοι που την έχουν ανάγκη θα δροσιστούν και θα φυτρώσουν μέσα τους τα φτερά της ψυχής που έλεγε ο Πλάτωνας. Δεν σας χωρίζει τίποτα από τους ομοφυλόφιλους. Και οι δύο θα πάρετε παρόμοια μαθήματα.

————————————————————————————————–

Θέτεις υπόψιν μου το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι και των δύο φύλων που ντύνονται και ζουν σαν να ήταν άνθρωποι του άλλου φύλου. Με ενημερώνεις ότι υπάρχουν και κάποιοι που προχωρούν ένα βήμα περισσότερο και προβαίνουν σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Την αποκαλούν «διόρθωση φύλου», μου λες και με ρωτάς «τι γίνεται με αυτούς». Διακρίνω την κατάκριση στο ύφος σου και την απέγχθεια. θέλω με τη σειρά μου να σε ρωτήσω εάν ως επιστήμονας η φροντίδα σου είναι ανάλογη της κατάστασης και της μορφής των ασθενών σου. Είσαι πιο περιποιητικός σε ανθρώπους που είναι πιο «ταιριαστοί» στο χαρακτήρα και στον τρόπο ζωής σου; Τους φροντίζεις πιο καλά αν μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις; Εάν το κάνεις αναρωτήσου το κατά πόσο είσαι πράγματι επιστήμονας, μιας και έχεις δώσει όρκο, όπως επίσης και το κατά πόσο λειτουργείς ως Ψυχή. Εκτός και θεωρείς αυτό το τελευταίο ως αυτονόητο, μιας και ασχολείσαι με τα «εσωτερικά ζητήματα». Θα μιλήσουμε για αυτό παρακάτω και δεν θα αρέσουν στην προσωπικότητά σου αυτά που θα πω.
Φαντάσου ότι έχεις δυο ασθενείς. Και οι δύο πονούν, ο ένας από μια «εύκολη» κατάσταση και ο άλλος από μια πιο σύνθετη. Ας πούμε καρκίνο, που τόσο σας απασχολεί. Ο πρώτος ασθενής θα πάψει να πονάει με τη χορήγηση ενός απλού παυσίπονου, ο δεύτερος όμως θα χρειαστεί πολλά που ίσως να μην τον καλύπτουν, όπως επίσης θα χρειαστεί και μια λεπτομερέστερη εξέταση της κατάστασής του. Με ποιόν θα ασχοληθείς περισσότερο; Απαντάς με τον δεύτερο, χωρίς να παραμελήσεις τον πρώτο, απλά όταν ο πρώτος λάβει αυτά που χρειάζεται, θα ασχοληθείς λιγότερο μαζί του ενώ με τον δεύτερο θα εξαντλήσεις όλα τα διαθέσιμα επιστημονικά περιθώρια και τη σωματική και ψυχική σου αντοχή. Ας πούμε, λοιπόν, ότι ο «απλός» ομοφυλόφιλος ειναι ο πρώτος ασθενής και ο δεύτερος είναι όλοι αυτοί για τους οποίος με ρωτάς και ας ασχοληθούμε λίγο με αυτούς.
Θα μιλήσω με ανθρώπινους όρους για αν γίνουν κατανοητά, καθώς ξέρεις ότι δεν προτιμώ τις ορολογίες του εσωτερισμού, μιας και ο σκοπός μου είναι να γίνω κατανοητός από όλους, ασχέτως του αποκαλούμενου από εσάς «επιπέδου» τους. Με κάθε κατανόηση του γεγονότος ότι είναι δύσκολο να περιγραφούν με κάποιον άλλο τρόπο τα φαινόμενα αυτά, πέραν του «ανθρωπομορφισμού» που αναγκαστικά περιορίζει.
Η Ψυχή, ως γνωστόν, δεν είναι ούτε «αρσενική» ούτε «θηλυκή» αλλά εισέρχεται σε αντίστοιχα σώματα ως μέρος της μακράς διαδικασίας της εκπαιδεύσεώς της. Κατά τη στιγμή, λοιπόν της διάκρισης του φύλου στο έμβρυο και ενώ η Ψυχή δομεί εκείνο που έχει διαλογιστεί, υπό τις κατευθύνσεις των Κυρίων του Κάρμα, μέσα από μια αρκετά πολύπλοκη διαδικασία δέχεται αστρικές επιρροές που σχετίζονται με τις προηγούμενες ενσαρκώσεις της. Ναι, ας το πούμε έτσι, για μια ακόμη φορά μιλά ο κατώτερος εαυτός συν τις επιδράσεις των Μαύρων Όντων του Αστρικού Πεδίου και το υλοποιητικό σχέδιο που επιτελείται από ένα συγκεκριμένο στοιχειακό προς στιγμήν διαταράσσεται. Μέσες άκρες αυτό συμβαίνει στις περιπτώσεις ερμαφροδιτισμού. Οι όποις δομικές και λειτουργικές διαταραχές εκδηλωθούν αργότερα είναι αποτέλεσμα αυτής της διαταραχής και όχι το αίτιό της.
Σε μια άλλη περίπτωση η επίδραση αυτή δεν είναι τόσο ισχυρή και ο υλικός φορέας δομείται όπως πρέπει. Αυτά είναι τα άτομα που ενώ δεν πάσχουν από ερμαφροδιτισμό, ωστόσο αναπτύσσουν μια συμπεριφορά του αντίθετου φύλου. Ολόκληρη η προσωπικότητά τους είναι εμποτισμένη από αυτό το διχασμό και συν την αρνητική επίδραση του κοινωνικού περιβάλλοντος, η προσωπικότητα, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια για αποδοχή και για ταύτιση με το «φυσιολογικό» θεωρεί τη μεταστροφή του σώματος ως τη μοναδική λύση.
Και οι δύο παραπάνω περιπτώσεις είναι σοβαρές και θλίψη θα συνοδέψει την ύπαρξη των ανθρώπων αυτών. Μιλώντας όμως πριν για διαταραχή, κανείς δεν θα πρέπει να θεωρήσει τα βήματα αυτά ως μια αρνητική Εξέλιξη, μια οπισθοδρόμηση. Όλα έχουν υπολογιστεί και για όλα υπάρχει μέριμνα. Αγαπήστε τα παιδιά αυτά, μην τα απορρίπτετε και με το ίδιο σας το παράδειγμα και με την αμέριστη συμπαράστασή σας βοηθήστε τα να ζήσουν μια ζωή αξιοπρέπειας και Αγάπης. Οι Ψυχές αυτές θα είναι από τις πρώτες που θα κατανοήσουν, με τον οδυνηρό αυτό τρόπο, ότι το φύλο είναι Μάγια. Θα μάθουν ότι ο πυκνός υλικός μας φορέας αν και ανταποκριτικός κι αυτόματος και όχι παράγων ώθησης, δικαιούται σεβασμού ως ναός της ενοικούσας Ψυχής και φορέας του Εγώ. Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο σε επόμενες ενσαρκώσεις οι ψυχές αυτές να ασχοληθούν ιδιαίτερα με τη Θεραπεία. Αν αυτή η ενσάρκωσή τους είναι το φυτώριο, φροντίστε να τις ποτίσετε με το Νερό της Αγάπης, ώστε η σοδειά να είναι επωφελής. Ναι, παιδιά μου, Αγάπη είναι το φάρμακο για τα πάντα και για αυτήν θα επιμένω να μιλάω και σε κάθε ερώτησή σου αυτή θα είναι η στερεότυπη απάντησή μου. Λυπάμαι αν σε απογοητεύω μη δίνοντάς σου «εντυπωσιακές» πληροφορίες αλλά μιλώντας σου για την Αγάπη σου μιλώ για το πιο εντυπωσιακό από όλα.

—————————————————————————————————–

Ρωτάς αν μυημένοι υπήρξαν ποτέ ομοφυλόφιλοι στην ενσάρκωση που έλαβαν τη μύηση. Προφανώς θέλεις να μάθεις αν αυτή η σεξουαλική συμπεριφορά αποτελεί εμπόδιο για την απόκτηση κάποιας μύησης. Ναι, είναι μια μύηση για την οποία αποτελεί εμπόδιο: αυτή κατά την οποία μαζεύεστε μεταξύ σας και μοιράζετε τίτλους και αξιώματα ο ένας στον άλλο. Είσαι όμως σίγουρος πως θέλεις να επεκταθώ σε αυτό το ζήτημα;

(συνεχίζεται)

Advertisements