Να τους προσεγγίζεις, λοιπόν καταρχήν σαν να μην ήταν ομοφυλόφιλοι αλλά παιδιά του Θεού, όπως είμαστε όλοι μας. Και αν νομίζεις πως αυτό είναι πρακτικά εύκολο, τότε πλανάσαι. Διότι τίποτα στις πράξεις και τις σκέψεις σου δεν θα πρέπει να υποδηλώνει επίκριση. Ας αποφεύγεις, λοιπόν τόσο να τους καταδικάζεις όσο και να τους ενθαρρύνεις. Να μην προσπαθήσεις με λόγια και μακρούς διαλόγους να τους «πείσεις» για το οτιδήποτε αν δεν στο ζητήσουν. Ρωτάς αν πρέπει να τους «μιλάς» για τον εσωτερισμό. Οπωσδήποτε μια φιλοσοφική συζήτηση και ένας αμοιβαίος προβληματισμός και ανταλλαγή απόψεων δεν βλάπτει, θυμήσου όμως ότι ένα μεγάλο μέρος από αυτούς, για λόγους που εξηγήσαμε παραπάνω, είναι αρνητικοί, καθώς θεωρούν τους εαυτούς τους ως καταραμένους και ανώμαλους. Σε αυτή την περίπτωση, επειδή δεν είσαι σε θέση να δεις πόσο μεγάλο είναι το απόστημα, καλύτερα ας λειτουργήσεις σαν πωλητής σε κατάστημα. Ναι, μη σου κάνει εντύπωση, διότι χρησιμοποιώ αυτό το παράδειγμα ως εξής.

Κάποιος που έχει κατάστημα φροντίζει ώστε στη βιτρίνα του να τοποθετήσει μερικά αξιόλογα εμπορεύματα αλλά όχι τα καλύτερα. Φροντίζει τα ράφια του να είναι καθαρά, ελκυστικά, ώστε τα προϊόντα του να ελκύουν. Μόλις δει κάποιον πελάτη να πλησιάζει, γεμάτος ευγένεια και εξυπηρετικότητα τον προσεγγίζει φιλικά και, αν είναι έξυπνος τεχνίτης της δουλειάς του, τελικά θα τον πείσει να εισέλθει για να του δείξει ολόκληρο το εμπόρευμα. Εάν πάλι αποφασίσει να φύγει, θα τον αφήσει να ακολουθήσει την επιθυμία του γεμάτος ευγένεια. Οι πονεμένοι άνθρωποι, λοιπόν, βλέπουν από μακριά τη «βιτρίνα» του καταστήματος – πνευματικού κόσμου. Επιθυμούν τα «εμπορεύματά » του αλλά νιώθουν ότι δεν είναι κατάλληλα ντυμένοι, πιστεύουν ότι είναι βρώμικοι και θα λερώσουν το κατάστημα, αισθάνονται ότι δεν έχουν αρκετά «χρήματα» για να αγοράσουν. Γίνετε εσείς οι πωλητές και η βιτρίνα του καταστήματος. Σταθείτε στην  είσοδό του και να είστε έτοιμοι να τους εξυπηρετήσετε με διακριτικότητα, ευγένεια και πάνω από όλα με Αγάπη. Δείξτε τους ότι και τα δικά σας παπούτσια είναι βρώμικα και θα λερώσουν το πάτωμα αλλά μαζί θα καθαρίσετε τα υποδήματα και των δυο σας. Δείξτε τους ότι κι εσείς δεν είστε κατάλληλα ντυμένοι για ένα τόσο υπέροχο κατάστημα. Και αν επιθυμήσουν να αγοράσουν κάτι αλλά δεν έχουν τα χρήματα λειτουργείστε έξυπνα: δώστε τους αυτό που μπορεί να δοθεί δωρεάν σαν διαφημιστικό και παροτρύνετέ τους να επιστρέψουν στον κόσμο, να κερδίσουν τα πνευματικά χρήματα και να επιστρέψουν να αγοράσουν εκείνο που επιθυμούν. Και όσο περισσότερη οικειότητα αποκτούν μαζί σας, θα μπαίνουν από μόνοι τους ολοένα και βαθύτερα στο κατάστημα, θα βλέπουν κάθε φορά και περισσότερα προϊόντα και θα συναναστρέφονται με περισσότερο έμπειρους από εσάς πωλητές.
Μιλώ μεταφορικά αλλά θα πρέπει να με καταλαβαίνεις. Σου λέω απλά ότι κανέναν δεν θα πρέπει να αποκλείεις αλλά ούτε και να προσεγγίζεις με το ζόρι. Να τους θέτεις υπόψην ότι υπάρχει και αυτός ο κόσμος και να τους το δείχνεις με το προσωπικό σου παράδειγμα διότι, αν είσαι πωλητής σε ένα κατάστημα αλλά σε δουν να αγοράζεις από κάπου αλλού, τότε δεν θα σε εμπιστεύονται αλλά και θα δυσφημίσουν το κατάστημα άδικα στους υπόλοιπους. Μήπως δεν είναι εξαιτίας των ταγών κι εκπροσώπων των διαφόρων θρησκειών και ομάδων που ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων αποστρέφεται τις Διδασκαλίες; Και, φυσικά, η άρνηση ενός ανθρώπου να ασπαστεί το χριστιανισμό δεν αποτελεί όλεθρο εάν αυτό αντιρροπίζεται από την προσχώρησή του σε κάποια άλλη έκφραση της Αλήθειας, όμως πόσοι είναι γύρω σου που «ζουν χωρίς Θεό»; Για αυτό δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως η υπομονή είναι μεγάλη αρετή και οι όποιες προσπάθειές σου από αυτή θα πρέπει να διακατέχονται. είναι προτιμότερα τα μικρά αλλά σίγουρα βήματα από τα μεγάλα που μπορεί να οδηγήσουν σε στραβοπάτημα και πτώση.
Φυσικά μια τέτοια δράση εκ μέρους σου θα προκαλέσει και την ανάλογη αντίδραση και για αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κι εσύ και όλοι, μιας και αυτός είναι ένας απαράβατος Νόμος της Ζωής. Κι αν έως τώρα ήμουν αρκετά προσεκτικός στην αντιμετώπιση αυτού του σοβαρού ζητήματος, δεν θα χαριστώ σε ορισμένες πλευρές του. Παρά τα όσα προαναφέρθηκαν οι ομοφυλόφιλοι βρίσκονται σε πολύ νηπιακό ακόμη στάδιο. Ελάχιστοι μοχθούν για να λειτουργήσουν ως Ψυχές, οι περισσότεροι είναι απόλυτα παραδομένοι στην ικανοποίηση των κατώτερων ενστίκτων τους και κυρίως στην εκτόνωση της σεξουαλικής δύναμης. Αυτό είναι ένα κακό αλλά όχι το μεγαλύτερο. Το χειρότερο από όλα είναι πως από μόνοι τους λειτουργούν Χωριστικά και από το στάδιο των αγώνων τους για αποδοχή, που ήταν ευγενείς, πέρασαν στην αντίπερα όχθη. Πλέον δεν στρέφονται μόνο κατά των ετεροφυλόφιλων αλλά και των ομοίων τους, αποκλείοντάς τους από τις «τάξεις» τους και τους κατηγορούν για όλα εκείνα που και οι ίδιοι κατηγορούνται από αυτούς που χαρακτηρίζουν άδικα ως αντιπάλους τους. Είναι κατακερματισμένοι εκείνοι που μέλλονται να συντελέσουν στην ενότητα και αυτό θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Παράγουν Τέχνη μιαρή και με το πρόσχημά της προκαλούν για να προκαλέσουν και όχι για να προβληματίσουν και να υποκινήσουν σε δράση. Δημιουργούν γκέτο ενώ οι ίδιοι πολέμησαν τα γκέτο που τους επιβλήθηκαν από άλλους.
Εξίσου άσχημα αρκετοί από αυτούς ασκούν μια ειδεχθή μορφή σεξουαλικής μαγείας, χειρότερης ίσως από τις αρχαιότερες, με το πρόσχημα των «πνευματικών» τους αναζητήσεων και χρησιμοποιούν τις δυνάμεις της στοιχειακής φύσης και της σεξουαλικής δύναμης με σκοπό να πετύχουν την απόλυτη σωματική ικανοποίηση. Συνειδητά και αδυνείδητα έχουν συνάψει ανίερες συμμαχίες με οντότητες κατώτερες από αυτούς για να επωφεληθεί η προσωπικότητά τους από τη φοβερή αυτή δύναμη. Πάσχουν από μια σαφέστατη αστρική θυμαπάτη και νοητική πλάνη και τη μεταδίδουν, γενόμενοι πιόνια στα χέρια των πραγματικών Μαύρων Μάγων του Αστρικού Πεδίου και δημιουργώντας σκεπτομορφές απατηλές που στοιχειώνουν τη ζωή της δική τους και των ομοίων τους. Η συνδυασμένη αυτή επίκληση οδήγησε στην υλοποίηση της νόσου που τώρα απασχολεί τους πάντες – γιατί οι πάντες συμμετείχατε σε αυτή ο καθένας στο βαθμό του και με τον τρόπο του. Η νόσος αυτή υπήρχε στο Νοητικό Πεδίο εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κατήλθε στο αστρικό περίπου στις αρχές του περασμένου αιώνα και δυο δεκαετίες αργότερα βρισκόταν ήδη στο αιθερικό, εκδηλούμενη ως ένα γενικό αίσθημα αδυναμίας και προοδευτικής έκπτωσης της λειτουργίας πολλών οργάνων, με προεξάρχον το αίμα και τους λεμφαδένες. Λίγο αργότερα, η ανακάλυψη από την επιστήμη του ιού του aids σηματοδότησε την πλήρη του υλοποίηση – εκδήλωση και αν έσωσε κάτι την ανθρωπότητα από την πανδημία, αυτή ήταν η ίδια η κατεύθυνση της φυλής προς την αυξανόμενη νοητικότητα και την προοδευτικά αυξανόμενη «πνευματικότητα». Αλλά κι αυτό αποτελεί ένα δίκοπο μαχαίρι που πρέπει να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας και όχι εναντίον σας. Όλως παραδόξως για την επιστήμη σας, η οροθετικότητα σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να εξαφανίζεται, ενώ σε κάποιες άλλες ακολουθεί μια αργή εξέλιξη. Το σύνδρομο αυτό θα σας απασχολήσει αρκετά ακόμη αλλά πραγματικά καλά νέα θα λάβετε μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες τόσο που με αρκετή σιγουριά μπορεί να πει κανείς ότι μέχρι το κλείσιμο του παρόντος αιώνα θα έχετε τιθασεύσει το κακό αυτό – και θα ασχοληθείτε με το επόμενο.
Δεν είναι άμοιροι ευθυνών, λοιπόν, οι ομοφυλόφιλοι και δεν έχω σκοπό να χαϊδέψω τα αυτιά κανενός αλλά ούτε και να καταδικάσω κανέναν στο πυρ το εξώτερο.
—————————————————————————————————-

Κλείνοντας αυτό το θέμα επιθυμώ να τονίσω ξανά μερικά σημεία. Το ουσιαστικό πρόβλημα των ομοφυλόφιλων είναι πρόβλημα όλων σας και αυτό θα πρέπει να το κατανοήσετε, καθώς είναι ένα πρόβλημα που έχει διάφορες όψεις αν και στην ουσία του είναι ακριβώς το ίδιο. Τα όσα αναφέρθηκαν σε αυτά τα κείμενα δεν έχω καμία αξιώση να αποτελέσουν πηγή αυθεντίας ή σημείο αναφοράς για τον μελετητή αλλά απλά να τεθούν υπόψη του. Τα κείμενα της εσωτερικής σοφίας πρέπει να μελετούνται αλλά πάνω από όλα πρέπει να εφαρμόζονται και να βιώνονται. Να μη λειτουργούν χωριστικά αλλά συνθετικά και οι Διδάσκαλοι να αντιμετωπίζονται με σεβασμό, σαν μεγάλοι αδερφοί αλλά όχι με λατρεία. οι Διδασκαλίες, παρά ίσως κάποιες μικροδιαφορές, στη βάση τους συγκλίνουν απόλυτα και αυτό θα έρθει καιρός που θα αποκαλυφθεί στα έκπληκτα μάτια των ανθρώπων.
Ας μην ξεχνάτε ποτέ ότι είστε προϊόντα Αγάπης και την Αγάπη πρέπει να εκφράζετε σε όλους τους κόσμους.
Δεν αποσύρομαι, παρατηρώ. Δεν μιλώ συνέχεια αλλά δεν σιωπώ. Δεν είστε μόνοι. Δεν είστε καταραμένοι. Σας αγαπούν…

Advertisements