duerer-7-candlesticks( Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους σταυρούς και τα τρίγωνα αλλά οι πληροφορίες αυτές μου ζητήθηκε να μη μεταφερθούν προς το παρόν, οπότε η συνομιλία συνεχίζεται από το σημείο που μου δόθηκε ξανά η άδεια καταγραφής και μεταφοράς της συζήτησης)

Οι πληροφορίες αυτές μοιραία θα αμφισβητηθούν. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό διότι τόνισα εξαρχής ότι κανείς οφείλει να μελετάει καλά και σε βάθος και να μη δέχεται την αυθεντία αβασάνιστα. Ωστόσο, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα και πολλά από αυτά που δόθηκαν αξιοποιηθούν, η γνώση αυτή θα βοηθήσει τον μελετητή να κατανοήσει πως τα εθνικά, φυλετικά και βιολογικά χαρακτηριστικά είναι προκαθορισμένα με εσωτερικούς όρους. Ακόμη και τα εθνικά σύνορα είναι προκαθορισμένα αν και μια τέτοια λέξη μπορεί να υποβάλει στον αναγνώστη την έννοια του μοιραίου. Όχι, όμως, δεν είναι μοιραία με την έννοια που δίνετε συνήθως σε αυτή τη λέξη. Αρχικά, όποιος έχει ιατρικές σπουδές ή σπουδές που σχετίζονται με τη βιολογία και συναφείς επιστήμες, ας ψάξει για τους συσχετισμούς των φαινοτυπικών χαρακτηριστικών με τις Ακτίνες και αργότερα με εκείνους τους 5 ( 4 σε φυσικά σώματα κι ένας απενσαρκωμένος στο αιθερικό πεδίο) που αποτελούν διαύλους της ακτινικής εκπόρευσης στο ανθρώπινο βασίλειο σε κάθε έθνος. Θα καταλάβει, για να το πω απλά, γιατί οι Κινέζοι είναι «κίτρινοι» και οι αφρικανοί «μαύροι», όπως και γιατί κάποια κράτη είναι μικροσκοπικά σε έκταση και κάποια άλλα τεράστια. Θα μπορέσει, τέλος, να υποθέσει με σημαντική ακρίβεια ποιά θα είναι η μορφή της επερχόμενης 6ης φυλής και ποιά τα χαρακτηριστικά της. Ήδη οι σπόροι της έχουν γεννηθεί ανάμεσά σας. Όμως όλα αυτά δεν είναι παρά τα ήσσονος σημασίας συμπεράσματα. Μπορείτε από αυτά να εκτοξευτείτε στη συνθετική κατανόηση;
Κάποιοι αναγνώστες θα δυσπιστούν για αυτά που λέω. Θα τα βρουν «σκοτεινά» και δυσνόητα. Δεν θα έχουν άδικο. Θα μπορούσα να τα πω πιο απλά, αλλά δεν τα λέω. Περιττό ίσως να αναφέρω ότι δεν γίνεται για λόγους εντυπωσιασμού. Πρόκειται περισσότερο για μια σπερματική δωρεά γνώσης που ο αναγνώστης θα πρέπει σταδιακά να κατακτήσει μόνος του προς όφελος όλων. Διότι την πλήρη γνώση δεν κατέχει κανείς αλλά καθένας από εμάς συμβάλει σε αυτή σε μερίδιο ανάλογο. Το «λίγο» ή το «πολύ» δεν έχουν καμία σημασία.

( Η συνομιλία αυτό τον καιρό είναι αρκετά σπάνια και αποσπασματική για λόγους που, από όσο μου αναφέρθηκε, δεν αφορούν τον συνομιλιτή μου αλλά περισσότερο εξωτερικές συνθήκες που δεν είμαι σε θέση να κατανοήσω. Πιθανόν να έχουν σχέση με τις λεγόμενες «παλίρροιες» ή κάποιους άλλους παράγοντες, άγνωστους σε μένα. Ο αποσπασματικός λόγος ωστόσο θα παρατεθεί και ελπίζω σύντομα να υπάρξει μια πιο ολοκληρωμένη και λογική καταγραφή)

Το όλο ζήτημα, όπως έχω ξαναπεί, είναι ουσιαστικά το γράμμα Δέλτα και η μετατροπή του σε Λάμβδα, μιας και το πρώτο προκύπτει από μερική κατακρύμνιση των πλευρών του τελευταίου. Το Δέλτα είναι το κρύπτον ή αν θέλετε, ο ουσιαστικός σκοπός της ύπαρξης του Λάμβδα. Το πρώτο είναι εκείνο που υπάρχει αλλά το δεύτερο είναι εκείνο που φαίνεται και το φαινόμενον προορίζεται να υπάρξει – με την έννοια να γίνει αντιληπτό από όλους στο νοητικό τους μηχανισμό αφού η θεϊκή Ψυχή το γνωρίζει καλά. Το Δέλτα προκύπτει από την τοποθέτηση του Χριστού, του Ιωάννη και της Παρθένου στις κορυφές του γράμματος αυτού αλλά είναι κάτι παραπάνω από μια απλή τοποθέτηση. Μάλλον είναι περισσότερο ζήτημα επιρροής και συσχέτισης των κορυφών μεταξύ τους παρά θέμα τοποθέτησης, αφού με την ίδια ευκολία μπορούν και άλλα «πρόσωπα» να τοποθετηθούν στις κορυφές του. Το φαινόμενον είναι η συσχέτιση Χριστού – Ιωάννη και Χριστού – Παρθένου αλλά η ουσιαστική κατανόηση δεν μπορεί να επέλθει αν δεν συσχετιστεί ακόμη ο Ιωάννης με την Παρθένο. Όταν η πρώτη αυτή κατανόηση επέλθει, το Δέλτα θα επεκταθεί προς τα πάνω και το Λάμβδα θα επεκταθεί επίσης. Το Δέλτα είναι ο αριθμός 4 και το Λάμβδα ο αριθμός 2, επομένως το 2 είναι το φαινόμενον αλλά το 4 είναι το κρύπτον. Αυτά ισχύουν για το ανθρώπινο βασίλειο αλλά σε ανώτερα πεδία η σχέση αυτή αντιστρέφεται και έχουμε το 4 να είναι το φαινόμενον και το 2 το κρύπτον. Η όλη διαδικασία ελέγχεται από την 4η Ακτίνα, η οποία σαν πέπλο αποκρύπτει το 2 αλλά ταυτόχρονα γίνεται το μέσο αποκάλυψης του 2, όταν το δίδαγμά της κατανοηθεί. Εξηγώντας το κάπως περισσότερο ή καλύτερα τροφοδοτώντας τη σκέψη σας, θα έλεγα πως η 4η Ακτίνα, σε υπερβατικότερα επίπεδα καταργείται με τον τρόπο που την αντιλαμβάνεστε αλλά δεν παύει να υφίσταται. Τα επίπεδα όμως αυτά είναι απροσπέλαστα από τη σκέψη μας και μέχρι να φτάσει κανείς σε αυτά το μόνο που κατανοεί είναι η διαρκής της επέκταση: το 4 ολοένα και μεγαλώνει, το Δέλτα γίνεται όλο και πιο Κοσμικό και στην κορυφή του κάθε φορά τοποθετείται η σκιά της Θεότητας, ένα πέπλο απατηλό αλλά και ουσιαστικό ταυτόχρονα.
Όσοι από εσάς είστε επιστήμονες, φέρτε λίγο στη σκέψη σας τη διπλή έλικα του DNA, που τόσο έχετε θεοποιήσει και προσαρμόστε τις πληροφορίες που έδωσα παραπάνω στη δομή του. Ίσως τότε κατανοήσετε γιατί το 4 κρύβει το 2 στο υλικό πεδίο.

Εντέλει, όλα είναι ζήτημα γραμμάτων στο ανθρώπινο βασίλειο και εκείνοι που ισχυρίζονται την «ιερότητα» της ελληνικής αλφαβήτου έχουν αρκετό δίκαιο αλλά, όπως συνήθως, είναι τόσο υπερβολικοί και χωριστικοί που δικαίως καταλήγουν γραφικοί.

Υπάρχει πολύ λιγότερο «μαύρο κάρμα» στα ωροσκόπια των ανθρώπων από όσο νομίζετε και μια τέτοια διαπίστωση εκ μέρους σας θα πρέπει να σας προκαλεί έντονο προβληματισμό. Στηρίζεστε ακόμη στα ωροσκόπια για να βολιδοσκοπήσετε έναν άνθρωπο αλλά μια τέτοια προσέγγιση πρέπει να είναι πολύ σχετικά ενδεικτική καθώς αγνοείτε την πραγματική αστρολογία και βλέπετε μέσα από έναν αστρικό παραμορφωτικό φακό. Θα έλεγα πως ίσως θα έπρεπε να σας προβληματίσει το γεγονός ότι πιθανώς στα ωροσκόπια των άλλων να βλέπετε στην ουσία το δικό σας…

Advertisements