pleiadesCMGΟι διδάσκαλοι του ψεύδους

Ανάμεσά σας βρίσκονται άνθρωποι που ισχυρίζονται πως διαθέτουν διδασκαλία και παρουσιάζονται πρόθυμοι και δεκτικοί να σας τη μεταδώσουν. Σας τονίζουν τη σπουδαιότητα και τη μοναδικότητα του ανθρώπου και διακηρύσσουν πως είμαστε εν δυνάμει Θεοί. Η διδασκαλία αυτή υποτίθεται πως δόθηκε σε αυτούς από ανώτερα όντα που κατοικούν εκτός Γης και γήινου επιπέδου συνείδησης και ανάπτυξης και η ανάπτυξη μέσων όπως το διαδίκτυο, κατέστησε δυνατή τη ραγδαία εξάπλωσή τους. Συνιστώ κανείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι σε οποιαδήποτε διδασκαλία και αυτό διότι σχεδόν όλες από αυτές παρουσιάζουν όμοια χαρακτηριστικά.

  1. διδασκαλία από ανώτερα όντα. Μολονότι «ανώτερα όντα» υπάρχουν η αξίωση ότι η διδασκαλία προέρχεται από μια τέτοια κατηγορία οντοτήτων εγείρει απλά και μόνο αιτιάσεις αυθεντίας. Εάν εγώ ισχυριστώ ότι είμαι διδάσκαλος ή αρχάγγελος αυτόματα στο μυαλό του αναγνώστη θα «δοθεί η εντολή να πιστέψει» χωρίς να ερευνήσει. Συχνά η κατάσταση αυτή οδηγεί σε μια σειρά ανόητων περιγραφών που έρχονται σε αντίθεση τόσο με την επιστήμη όσο και με την κοινή λογική. Σε αυτή την κατηγορία κατατάσσω τις διδασκαλίες εκείνες που υποτίθεται πως προέρχονται από εξωγήινα όντα, που τόσο πολύ γνώρισε η ανθρωπότητα κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1970 και 1980 αλλά και σύχρονες διδασκαλίες που προσπαθούν να «παντρέψουν» τη φουτουριστική επιστήμη με τη θρησκεία, κυρίως τη χριστιανική. Ας ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα προς ενημέρωση των αναγνωστών σου. Εξαιτίας της διαφοράς στην εξέλιξη ως προς τη συνειδητότητα, είναι φύσει αδύνατο να επικοινωνήσουμε με οντότητες που «κατοικούν» για παράδειγμα στις Πλειάδες. Ας σημειωθεί ότι οι Πλειάδες αποτελούν την πατρίδα των ανθρώπων, τον τόπο του παγωμένου φωτός και ένα μεγάλο κέντρο διαβίβασης για αυτό το Ηλιακό Σύστημα και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το σύνολο των εκατοντάδων αυτών αστερισμών έχει λάβει θηλυκά ονόματα. Εκεί η συνείδηση είναι προσανατολισμένη στην τριπλότητα και όχι στη δυαδικότητα και οι μυήσεις που παρέχονται ξεπερνούν κατά πολύ τις παρεχόμενες στη Γη. Από εκεί κατάγονται οι 7 τριπλές αδερφές που στη γη είναι γνωστοί ως άνδρες αλλά στην ουσία δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο παρά νότες στον αυλό του Ενός που παίζουν μόνες προς το παρόν τις κοσμικές τους νότες μέχρι να τις ενώσουν σε ένα άλλο ηλιακό σύστημα και το τραγούδι να παιχτεί ολόκληρο. Όχι, δεν έχετε επικοινωνία με τους εκεί κατοίκους, έχετε επικοινωνία με τον αστρισμό σας.
  2. Τα μηνύματα παρουσιάζονται κοινότυπα και κενά. Όλες οι διδασκαλίες, πραγματικές και φαντασιακές, μιλούν για την αγάπη και προσπαθούν να οικοδομήσουν ορθές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Διαφέρουν όμως ως προς την κραδασμικότητα, με την οποία όμως δεν είστε όλοι εξοικειωμένοι. Οι λύκοι μεταμφιέζονται εύκολα σε πρόβατα και οι δαίμονες σε αγγέλους φωτός. Σε αυτή την περίπτωση μόνο η εσωτερική φωνή, που είναι ο απόηχος στα αυτιά σας της φωνής της ψυχής, μπορεί να διώξει το έρεβος. Η καρμική ευθύνη είναι τεράστια για όλους εκείνους που απεργάζονται το σκότος μέσα σε ένα παραπέτασμα τεχνητού φωτός και αληθινά η καρμική εξόφληση κρύβεται μέσα στην έννοια που δίνει η χριστιανική πίστη – παρανοημένα αλλά σωστά στην ουσία της – στο θάνατο. Μια τέτοια ψυχή, εξαιτίας των αιώνων ενσαρκώσεων σε προσωπικότητες που εκφράζουν τη διαστρέβλωση και την προωθούν, είναι αναμενόμενο πως θα στερηθεί για ένα πλήθος αιώνων τη δυνατότητα ενσάρκωσης και θα παραμείνει σε μια ομιχλώδη (αν μπορεί να περιγραφεί με ανθρώπινες εκφράσεις) κατάσταση αντι-παραδείσου όπου η Ενάδα θα επιθυμεί και θα παρωθείται να εκφραστεί αλλά δεν θα υπάρχει ύλη για να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και σαν το έμβρυο θα δυστοκεί χωρίς τη λύτρωση της γέννησης. Πραγματικά υπάρχουν και τέτοιες Ψυχές στη φροντίδα των Κυρίων του Κάρμα, δέσμιες της γης, αλλόκοτες διότι το φως τους θάμπει εμποδιζόμενο να λάμψει δια της ύλης. Και, αλοίμονο, αν κατανοηθεί το σφάλμα της κατώτερης ψυχής, χάρη στο έλεος της 2ης Ακτίνας που τώρα εκφράζεται καθώς αποπειράται να δώσει το μάθημά της, θα λάβει μια ακόμη ευκαιρία και ο παλμός της επιθυμίας της θα έλξει την ύλη ξανά και θα βρει φορέα νέο να επανορθώσει. Αλλά, ευτυχώς όχι συχνά, κάποιες από αυτές συνάπτουν συμμαχίες ανόσιες στα πεδία της πλάνης, περιπαίζουν για περιορισμένο διάστημα το Δημιουργό και αδρανοποιούνται μέχρι τον επόμενο κύκλο που και ο χειρότερος μαθητής μπορεί να διαπρέψει. Στις συμμαχίες αυτές του κακού η άγνοια της κατώτερης ψυχής δεν αρκεί από μόνη της για να υπογραφεί το συμβόλαιο αλλά η ίδια η θέληση που εκφράζεται πρόωρα διότι δεν ήρθε ο καιρός της. Εδώ σου δίνω μερικά ψήγματα γνώσης επικίνδυνης. Σημείωσε τα λόγια μου προσεκτικά, διότι δεν θα κατανοηθούν ακόμα: αν και το ζήτημα του κακού είναι τεράστιο και μη κατανοητό, ωστόσο ας έχεις υπόψη ότι καμιά φορά δεν είναι παρά η απόπειρα έκφρασης της όψης που η ώρα της δεν ήρθε ακόμα, όπως ταυτόχρονα η απόπειρα σύνδεσης των υπαρχουσών όψεων στερημένων από την τρίτη, όταν η δεύτερη ακόμη δεν έχει κατανοηθεί. Ας τονίσεις τη φράση αυτή διότι κάποιος αναγνώστης σου τη χρειάζεται.
  3. Παρατηρώντας θα διακρίνεις ελιτισμό να αναβλύζει μέσα από τις επικλήσεις αγάπης, βοήθειας και υπηρεσίας. Η υπόδειξη του Ιησού «όστις θέλει πίσω μου ελθείν αράτω τον Σταυρόν αυτού και περιπάτει» έχει αντικατασταθεί από μια ολιγαρχία της εύνοιας την οποία αισθάνονται εκείνοι που θεωρούν τον εαυτό τους θεματοφύλακα της όποιας γνώσης. Ουαί και αλοίμονο.Κανένας  μαθητής ή δάσκαλος δεν είναι ιδιαίτερα ευνοημένος ή αγαπημένος αλλά όλοι κλίνουμε το γόνυ μπροστά στο μεγαλείο του Ανεκδήλωτου από το οποίο προήλθαμε. Κοίταξε όμως γύρω σου. Τόσες σχολές πίστης, τόσα δόγματα, τόσες αποκαλύψεις και όλες διεκδικούν το αλάθητο και με ανόητα επιχειρήματα προσπαθούν να το στηρίξουν. Αυτοί είναι συνήθως διδάσκαλοι του ψεύδους από άγνοια και νιώθουν ευνοημένοι ανάμεσα σε ευνοημένους αφού δεν θα διστάσουν να μοιραστούν την εύνοια που η θυμική τους αυταπάτη τους υποβάλει ότι έχουν. Οι πρώτοι όμως, εκείνοι που συνήθως ασχολούνται με τον εσωτερισμό και τα διάφορα μη θρησκευτικά (με την έννοια της οργανωμένης θρησκείας) παρακλάδια του είναι κυρίως αυτοί που επιδεικνύουν τον ελιτισμό στον οποίο αναφέρθηκα. Λειτουργούν σε κλειστές ομάδες και βουτηγμένοι στην αυταρέσκεια ψάχνουν με μανία να βρουν λόγους, στηριγμένους στα λεχθέντα από τους διδασκάλους για να στηρίξουν την «ανωτερότητά» τους. Προσκολλούνται στο τεχνικό μέρος σαν γραφειοκράτες της πίστης την οποία στερούνται και επενδύουν τη στάση τους με έναν μανδύα ψευτο-ευλάβειας . Τους γνωρίζω καλά όλους αυτούς διότι, αν μπορώ να το εκφράσω έτσι, με αφορούν και αυτοί και το έργο τους και ένας από τους λόγους που κάνω αυτές τις αναφορές, ο περισσότερο εξωτερικός, είναι για να τους δηλώσω ότι είμαι εδώ και έχουν νιώσει την παρουσία μου αλλά στο εγγύς μέλλον θα τη νιώσουν ακόμη περισσότερο. Τα έργα τους, παρά την εκ πρώτης όψεως επιτυχία είναι καταδικασμένα να πέσουν στην αφάνεια με την επίδραση του Κρόνου που σύντομα θα ανατείλει στους ουρανούς. Η ζωή και ο τρόπος που κανείς την περνάει οφείλει να είναι σε πλήρη ταύτιση με τα πιστεύω του. Αυτό είναι κανόνας τον οποίο ο δάσκαλος εφαρμόζει στον ύψιστο βαθμό. Αν είχατε τη δυνατότητα (και την έχετε συχνά) θα διαπιστώνατε πως οι αυτοαποκαλούμενοι διδάσκαλοι, είτε είναι ανθρώπινα όντα είτε υπερανθρώπινα παρουσιάζουν ένα τεράστιο χάσμα σε αυτό τον τομέα και μια ανακολουθία που όχι σπάνια καθίσταται οφθαλμοφανής. Φυσικά και η Ακτίνα του ανθρώπου όπως και οι πλανήτες στο μέσο άνθρωπο δίνουν πολύ σημαντικές επιρροές (ιδιαίτερα η Ακτίνα) όμως καμία Ακτίνα και κανένας πλανήτης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο διάκρισης είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Δεν σας δόθηκαν για αυτό το λόγο τέτοιες γνώσεις και δεν χρησιμοποιήσατε συνετά αυτό το δώρο. Αλλά μιάς και αρκετοί από εσάς περνούν με αυτό τον τρόπο το μάταιο χρόνο τους, δηλώνω λοιπόν πως εκφράζω την 4η Ακτίνα. Και επειδή την εκφράζω, στην ουσία αυτή είμαι. Μπορείτε τώρα να κάνετε την κρίση σας κατά το δοκούν.