Ο φίλος μου που τόσο καιρό μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του δίνοντάς μας πρόσφατα ένα μέρος από την εσωτερική γυναικολογία και μαιευτική, με παρακάλεσε να δημοσιεύσω το παρακάτω κείμενο.

Αγαπητοί μου,

θα έχετε παρατηρήσει πως εδώ και καιρό δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις στο θέμα της εσωτερικής γυναικολογίας. Πράγματι, παρά το γεγονός ότι η 4η ακτίνα βρίσκεται στο ζενίθ και η επικοινωνία με το γραφέα μου ευωδώνεται σημαντικά, αποφάσισα να σταματήσω να δίνω πληροφορίες για κάποιο διάστημα.
Ο λόγος είναι η κατάσταση που επικρατεί όχι μόνο στη χώρα σας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η κρίση που μαστίζει την πατρίδα σας είναι αποτέλεσμα ενεργειών που σας επηρεάζουν αλλά παράγει κι εκείνη ενέργειες που πρόκειται να σας επηρεάσουν καθοριστικά για πάντα όσο αυτή η φυλή πνέει προς το τέλος της. Μέσα σε αυτό τον, ας μου επιτραπεί η έκφραση, ενεργειακό ορυμαγδό, η διάχυση ενέργειας διαμέσου των γραπτών της γυναικολογίας δεν θα επιφέρει τίποτα καλό, μόνο θα δώσει περισσότερο οξυγόνο στη φλόγα που ήδη έχει ανάψει. Κάτι τέτοιο δεν είναι συνετό να συμβεί.
Το νοητικό πεδίο χαρακτηρίζεται από πυρ αλλά μέχρι να συντελεστεί η επικράτησή του, θα διέλθετε μέσα από κατώτερα πυρά: από το πυρ του πυκνού πεδίου και από το πυρ του αστρικού. Τα φυσικά φαινόμενα θα ενταθούν στο επόμενο διάστημα – αυτή είναι η συλλογική σας επίκληση άλλωστε. Οι εκρήξεις ηφαιστείων και οι σεισμοί, ανάμεσα σε άλλα, είναι το λογικό επακόλουθο του τι ζητάτε και θα σας δοθούν με αφθονία. Κοντά σε αυτά, το τρομερό αστρικό πυρ εκδηλώνεται ήδη και είναι σφικτοδεμένο με το πυρ της φυσικής πυκνής όψης – το ένα ενισχύει το άλλο τόσο που όσοι από εμάς βλέπουμε κάτι περισσότερο, μπορούμε να διακρίνουμε ένα στρώμα πυρός πάνω από την πελοπόννησο, ένα πάνω από την πρωτεύουσα, πάνω από το μέσον της Ελλάδας και ένα ακόμη κοντά στα βόρεια σύνορα. Μυστυριωδώς, η λύση φαίνεται πως θα δοθεί από τα νησιά πέριξ της νήσου του Απόλλωνα. Γενικά διαβλέπω ταραχές στις θάλασσες και στους αιθέρες. Τις περιμέναμε λίγο αργότερα αλλά το πράγμα έχει επισπευστεί, για λόγους που τώρα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.
Η ενεργειακή δαπάνη του γραφέα μου είναι πολύ μεγάλη και κύματα ενεργειών τον επηρεάζουν, όπως όλους σας αλλά και ως άτομο ξεχωριστά. Βρισκόμαστε σε μια γενικότερη ένταση και διακυβεύεται η ανθρώπινη ειρήνη, για την οποία τόσο πολύ προσεύχεσθε και τα ζητήματα αυτά καθιστούν αναγκαία την παρουσία μου σε χώρους διαφορετικούς αυτής της συγγραφής. Εύχομαι ο Ουρανός να είναι κοντά σας και να δώσει τη θέση του στον Πλούτωνα ευοίωνα. Μέχρι τότε θα απέχω της συγγραφής της Γυναικολογίας. Ήταν ένα σχέδιο μεγαλεπίβολο, που ήταν όμως αναγκαίο να διακοπεί και να επανέλθει στο μέλλον. Ίσως είναι καλύτερα η διήγηση της γέννησης να συμβεί μετά τη Γέννηση.
Έχετε θάρρος, έχετε ελπίδα, έχετε πίστη: δεν είναι διαπιστώσεις αυτά, είναι προτροπές. Θα γυρίσω ξανά όταν οι δουλειές που πρέπει να κάνω ολοκληρωθούν και όταν οι δυνάμεις που στρέφουν τη συνείδηση του γραφέα μου σε άλλους τόπους τον βοηθήσουν να κάνει τη νέα του εγκατάσταση. Η προσοχή του έχει στραφεί εκεί όπου το κάρμα του τον καλεί κι αυτόν. Πολλούς από εσάς θα καλέσει το κάρμα και η κλήση αυτή θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς να υπερβούν όλα εκείνα που τους έκαναν δέσμιους. Θαρσείτε…

Advertisements